Sabtu, 04 Mei 2013

yeaah, if u know what i mean



eyaaaaaa, setelah sekian lama udah gak pernah update blog, selama gue menunggu buat di notice atau di follow the boys-__- bzzz 
beberapa minggu ini gue emg sibuk, bc of the fucking exam in maaa school, h3h3 but Alhamdulillah praise to Allah SWT, some of my result were very an amazing :3 #Alhamdulillah :) belom lagi gue harus prepare bc bentar2 lagi nih bakalan ada uji level, yaap! buat anak anak tangguh aka anak SMK seperti gue sih udah ga asing lagi, sooo i need prayers and ur suports to all of u who's read this post hah :3 Bismillah wml o:) hihihi ok beberapa minggu ini maybe gue bakal vacum :( don't be upset bc i've to focus, focus and focus!! see you and hope im back with a beautiful mood and bring  a good news for u all #MuchLove

                                                                 Niall's Wife
                                                                 Mita Yolandasari


    taylor swift    

0 komentar:

Poskan Komentar